KONCERT IZVRSNIH

KONCERT IZVRSNIH Koncert nagrađenih učenika na državnim i međunarodnim natjecanjima Gradsko kazalište ZORIN DOM, četvrtak, 24. svibnja 2018. u 20,00 sati

U četvrtak, 24. svibnja 2018. u Gradskom kazalištu Zorin dom održat će se „Koncert izvrsnih“ u organizaciji Glazbene škole Karlovac.

Na koncertu će nastupiti nagrađeni učenici Glazbene škole Karlovac koji su u školskoj godini 2017./18. osvojili 29 nagrada na međunarodnim i državnim natjecanjima, među kojima izdvajamo 13 prvih međunarodnih nagrada, 4 druge državne nagrade i 3 prve državne nagrade.

Državni prvaci su Bruno Bilić, Marija Arlešić i Stjepan Magdić koji je osvojio i Oskara znanja. Publici će se predstaviti svi nagrađeni učenici na instrumentima:oboa, klavir, saksofon, violina, harmonika, orgulje i solo pjevači. Pored solista, nastupit će Mali zbor Glazbene škole Karlovac kao i učenici komorne glazbe gitare i harmonikaški orkestar.

„Koncert izvrsnih“ počinje u 20,00 sati, a besplatne ulaznice možete podići u Glazbenoj školi Karlovac, i na dan koncerta na blagajni Gradskog kazališta Zorin Dom

Pozivamo Vas da se pridružite ovoj glazbenoj i koncertnoj poslastici u gradu Karlovcu te da svojim dolaskom kao i uvijek dodatno podržite izvrsne učenike i profesore Glazbene škole Karlovac.

 

Program koncerta pogledajte u dnu stranice!