• USKORO

Glazbeni listopad - Koncert učenika i profesora

26.10. u 19,30 h
Koncert profesora i učenika Glazbene škole Karlovac

Glazbena škola Karlovac ove godine slavi 213. rođendan i u sklopu ove značajne obljetnice zaključit će slavljenički ciklus koncerata pod nazivom  GLAZBENI LISTOPAD s koncertom profesora i učenika u četvrtak, 26. listopada u 19.30 sati u koncertnoj dvorani Glazbene škole Karlovac. 

Ciklus koncerata otvoren je Proslavom 30. obljetnice Karlovačkog komornog orkestra Glazbene škole Karlovac gala koncertom koji je održan 2. listopada u Domu OSRH Zrinski. Na tom koncertu za pamćenje kao solist Karlovačkog komornog orkestra, karlovačkoj se publici predstavio violinist svjetskog glasa Stefan Milenković.

Drugi koncert u ciklusu GLAZBENI LISTOPAD bio je koncert učenika saksofona iz klase Borisa Kolarića i Ivora Reljića uz klavirsku pratnju Ane Obrovac. Koncert je održan u srijedu, 18. listopada 2017. sati u koncertnoj dvorani Glazbene škole Karlovac.

Na koncertu koji slijedi u četvrtak nastupit će učenici i profesori, a naša će publika primijetiti da je Glazbena škola Karlovac dobila stručno pojačanje. Uz već poznata  imena, na pozornici će se predstaviti i mladi nastavnici, akademski muzičari koji će  svojim umjetničkim  izvedbama  i stručnim znanjima obogatiti  kulturni život Karlovca u koncertnom smislu, ali i kao mentori mladih budućih glazbenika, učenika Glazbene škole Karlovac.

Ulaz na koncert je besplatan.